STROKOVNE EKSKURZIJE

 

 

CHELSIA FLOWER SHOW LONDON 20.5.2024

 1. dan: Zbor na letališču Ljubljana (ali transfer do Benetk*) in polet proti Londonu. Po pristanku sledi prevoz z vlakom in metrojem do hotela. Nočitev v hotelu 3*.
 1. dan: Zajtrk. Dan bomo namenili spoznavanju Londona. Z hop on hop off busom in metroji bomo spoznavali velemesto: Westminster z Big Ben, Tower of London, trga Piccadilly in Nelson, Buckingham palača, cerkev Sv Pavla… Užili bomo tudi v razgledu s slovitega Tower Bridge, na katerega se bomo povzpeli (vključena vstopnica) in občudovali Temzo ter stari in novi London na njenih bregovih. Nočitev.
 1. dan: Zajtrk. Dan namenjen obisku sejma Chelsea Flower Show. Metro karta vključena, sejemska karta ni v ceni. Povratek v hotel. Nočitev.
 1. dan: Zajtrk. Odjava in prevoz z metrojem in vlakom do letališča. Polet proti Ljubljani / *Benetkam in transfer do Ljubljane.

Cena izleta

899 EUR po osebi pri 25 plačnikih   (namestitev v dvoposteljnih sobah

Soba 1/1+ 225€

Storitve:  Polet na trasi Ljubljana-London-Ljubljana* s pristojbinami in 1 kosom oddane prtljage (do 15kg) in 1 manjši kos ročne prtljage, lokalni metroji in vlak letališče-London-Letališče, enodnevni ogled Londona z vključeno vstopnico na Tower Bridge, 3x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v širšem območju Londona in spremstvo slovenskega vodje poti, osnovno nezgodno zavarovanje, DDV in organizacija ter priprava programa.

 

 HANDWERK &DESIGN MESSE MUNCHEN 29.2.-2.3.2024

 1. dan: Odhod iz Ljubljane v jutranjih urah in vožnja proti Avstriji, skozi Avstrijo s postanki in nadaljevanje poti proti Münchnu. Ob prihodu bo sledila panoramska vožnja v kombinaciji peš ogledov zunanjosti mesta: osrednji in kraljevi trg, bavarska državna knjižnica, univerza, možnost seveda tudi obiska katere od znanih pivnic. Nato prevoz do hotela v širši okolici mesta. Nočitev.
 1. dan: Po zajtrku bo dan namenjen obisku sejma Handwerksmesse 2024. V poznopopoldanskih urah sledi prevoz nazaj v hotel in nočitev.
 2. dan: Zajtrk. Odjava in vožnja nazaj proti Sloveniji. A dan ne bo minil samo na vožnji. Ustavimo se pri Kimskem jezeru in se po njem z ladjico zapeljemo na otok Herreninsel, kjer bomo obiskali čudoviti kompleks gradu Herrenchiemsee. Prihod v Ljubljano proti večeru.

Cena izleta po osebi v dvoposteljni sobi

 272 EUR po osebi pri 45 plačnikih

Soba 1/1 + 95€

Storitve:  avtobusni prevoz z udobnim avtobusom po programu, vse cestnine in parkirnine, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v širši okolici Münchna, dnevno vstopnico za enkratni obisk sejma Handwerksmesse 2024, spremstvo slovenskega vodje poti, osnovno nezgodno

zavarovanje, DDV in organizacija ter priprava programa.

 

 IFAT 2024 MUNCHEN  14.5.-16.5.2024

 1. dan: Odhod iz Ljubljane v jutranjih urah in vožnja proti Avstriji, skozi Avstrijo s postanki in

nadaljevanje poti proti Münchnu. Ob prihodu bo sledila panoramska vožnja v kombinaciji peš ogledov zunanjosti mesta:

osrednji in kraljevi trg, bavarska državna knjižnica, univerza, možnost seveda tudi

obiska katere od znanih pivnic. Nato prevoz do hotela v širši okolici mesta. Nočitev.

 1. dan: Po zajtrku bo dan anamenjen obisku sejma IFAT 2024. V poznopopoldanskih

urah sledi prevoz nazaj v hotel in nočitev.

 1. dan: Zajtrk. Odjava in vožnja nazaj proti Sloveniji. A dan ne bo minil samo na vožnji. Ustavimo se pri Kimskem jezeru in se po njem z ladjico zapeljemo na otok Herreninsel, kjer bomo obiskali čudoviti

kompleks gradu Herrenchiemsee. Prihod v Ljubljano proti večeru.

Cena izleta po osebi v dvoposteljni sobi

349 EUR po osebi pri 45 plačnikih

Soba 1/1 + 180€

Storitve:  avtobusni prevoz z udobnim avtobusom po programu, vse cestnine in parkirnine, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v širši okolici Münchna, transfer in obisk sejma IFAT 2024, (vstopnica ni vključena v ceni), spremstvo slovenskega vodje poti, osnovno nezgodno

zavarovanje, DDV in organizacija ter priprava program

TRANSPORT IN LOGISTIKA VARŠAVA  9.4.2024

 1. dan: Zbor na letališču Ljubljana in polet proti Varšavi. Po pristanku sledi prevoz z vlakom in metrojem do hotela. Odkrivanje Varšave v večernem utripu… grajski trg, Sigismundov steber in katedrala sv Janeza… in seveda zaslužena večerja v restavraciji. Nočitev v hotelu 3*.

 

 1. dan: Zajtrk. Dan bomo namenili obisku sejma. Transfer na Expo Ptak center. Vstopnica ni vključena, saj je potrebna osebna registracija obiskovalca in v sklopu te pripada brezplačna karta za sejem. Popoldansko in večerno odkrivanje stare Varšave in vključena večerja v restavraciji. Povratek v hotel. Nočitev.

 

 1. dan: Zajtrk. Prosto do povratnega transferja z vlakom do letališča. Prijava in polet proti Ljubljani.

Cena izleta

949 EUR po osebi pri 35 potnikih (namestitev v dvoposteljnih sobah)

Soba 1/1 + 150€

Storitve:  Polet na trasi Ljubljana-Varšava-Ljubljana s pristojbinami in 1 kosom oddane prtljage (do 20kg) in 1 manjši kos ročne prtljage, lokalni metroji in vlak letališče-Varšava-Letališče, 2x popoldanski ogled Varšave, transfer na sejem in nazaj, 2x večerja v restavraciji, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v širšem območju Varšave in spremstvo slovenskega vodje poti, osnovno nezgodno zavarovanje, DDV in organizacija ter priprava programa.

 

 

                                                                                                              

Munchen in ogled tovarne BMW OD82EUR ,2DNI OD 140EUR

Češka in ogled tovarne Hyundai in muzej ZETOR

CENA: OD145EUR  2 DNI BUS  PO NAROČILU

1.Dan: Odhod avtobusa iz LJUBLJANE-Dolgi most ob 03.30uri zjutraj Vožnja  naprej po avtocesti mimo Celja,Maribora  ter čez mejni prehod Šentilj v Avstrijo.Možen postanek na Lopati in Šentilju. Vožnja po  avtocesti  do prehoda s Češko in naprej do Brna,Olomouca,Frydrek Misteka do NOŠOVIC. Strokovni ogled  tovarne HYUNDAI  z vodnikom ob 12.00 uri. Po ogledu,ki traja slabi 2 uri odhod nazaj proti BRNU. Namestitev v hotelu  ter prosto.Po želji rezerviramo večerjo v eni izmed pivnic(doplačilo)

 1. Dan: Po zajtrku se bomo odpeljali še do muzeja TRAKTORJEV ZETOR nato pa odhod v staro mestno jedro in skupen sprehod in ogled  kulturno zgodovinskih spomenikov kot so katedrala Sv.Petra in Pavla,muzej Moravske umetnosti,Masarykov muzej,,gledališče,cerkev Sv.jakoba ,kjer se nahaja tudi2 največja kostnnica -grobnica v Evropi (vstopnina doplačilo)… .Sledi prosto za individualne oglede in nakupe.Odhod proti Sloveniji v popoldanskih urah po dogovoru.

V ceno je vštet:  avtobusni prevoz, vse cestnine, parkirnine, dnevnice in nočitve 2 šoferjev,  vodenje po tovarni Hyundai, nočitev in zajtrk v hotelu3*, vodnik, osnovno nezgodno zavarovanje, DDV in organizacija izleta.

Madžarska in tovarna  Suzuki

CENA: OD 140EUR   DVA DNI BUS PO NAROČILU

 

Madžarska in ogled tovarne Philips

Datum odhoda: PO DOGOVORU ALI NAROČILU

Cena: 130 EUR pri udeležbi najmanj 40 oseb ,140EUR PRI 30 OSEBAH

Srbija  in ogled tovarne FIAT

Cena: 105EUR po osebi pri udeležbi najmanj 40 oseb

Datum odhoda:PO  NAROČILU

DUNAJ IN STROKOVNI OGLED  VETERNIC VIRI ENERGIJE

PO NAROČILU 1 DAN BUS 45 EUR  PRI UDELEŽBI 45 OSEB S STROKOVNIM VODENJEM OGLEDOM NA STOLPU PLANIRAMO   ZA DVA DNI DO BRATISLAVE 99EUR

OGLED TOVARNE TRAKTORJEV IN PRAZNIČNI STEYER ALI TOVARNA ZETOR BRNO

PO NAROČILU  BUS 1 DAN 80,00EUR

OGLED TOVARNE MOTORJEV APRILLIA ITALIJA

1 DAN BUS 70 EUR PO NAROČILU

MUZEJI FERRARI ,MODENA IN IMOLA

PO NAROČILU  BUS 2 DNI  175,00 EUR MIN45 OSEB,MINIMUM 30 OSEB 145EUR

 

 


 • Pišite nam na info@linda.si
 • tel: 04 252 17 56
  tel/ fax: 04 252 17 56
  GSM: 040 322 339 ali 041 518 638

  Turistična agencija Linda d.o.o.
  C. Staneta Žagarja 32
  4000 Kranj