APARTMAJI CENTRO VACANZE VERONZA CLUBRESIDENCE

 

Hotelsko apartmajski kompleks z BAZENOM, SAVNO, TURŠKO KOPELJO, JACUZZIJEM leži 3 km od žičnice. Apartmaji imajo 4 do 6 ležišč.

Šifra: 69 Kategorije: , ,

Opis

Lega:
Hotelsko apartmajsko naselje leži 3 km od žičnice in 2 km od središča Cavalesa.
Postaja smučarskega avtobusa je pred hotelom.
Naselje sestavljajo hotelska zgradba in več medseboj ločenih apartmajskih hiš, manjša trgovina in trafika.

V hotelu:
BAZEN, SAVNA, TURŠKA KOPEL, JACUZZI, SOLARIJ, MASAŽA, DISKOTEKA, brezžični internet na recepciji (brezplačno), namizni tenis, taverna, televizijska soba, otroški klub, garaža, shramba za smuči in smučarske čevlje.

V apartmajih:

SAT TV, brezžični internet v apartmajih, ki so v hotelu (brezplačno) in balkon (razen v mansardnih apartmajih). Ob predhodni rezervaciji brezplačna otroška posteljica (do 3 let), vendar mora biti otrok vštet v skupno število gostov v apartmaju. (Primer: v štiriposteljnem apartmaju so poleg otroka v otroški posteljici lahko samo še 3 osebe).

Namestitev:
1/4  enosobni
apartma/mansarda (cca. 25 m2): dnevni prostor s kuhinjsko nišo, zakonsko posteljo in nišo z dvema ločenima ležiščema (ločeno od dnevnega prostora s težko zaveso), TWC.
1/4  enosobni apartma (v hotelu; cca. 25 m2): dnevni prostor s kuhinjsko nišo in zakonsko posteljo, ter niša s pogradom, ločena od dnevnega prostora z lesenimi drsnimi vrati, TWC.
1/3 studio vitanova (v hotelu; cca 25 m2): v modernem stilu opremljen dnevni prostor s kuhinjsko nišo in 3 ležišči, TWC, balkon.
1/5  trisobni apartma(cca 42 m2): soba z zakonsko posteljo, soba s pogradom in 1 ležiščem, dnevni prostor s kuhinjsko nišo.

Nekateri apartmaji so prilagojeni invalidom, TWC.

Živali:

Male živali do 10 kg  (mladiče ne sprejemajo) so dovoljene ob predhodni najavi (doplačilo).

Obvezno plačilo klubske kartice! (glej cenik).

 

 


 • Pišite nam na info@linda.si
 • tel: 04 252 17 56
  tel/ fax: 04 252 17 56
  GSM: 040 322 339 ali 041 518 638

  Turistična agencija Linda d.o.o.
  C. Staneta Žagarja 32
  4000 Kranj